Emërohet drejtori i ri i azilit të të moshuarve në Gjirokastër

Shtëpia e të moshuarve në Gjirokastër do ketë një drejtues të ri, por me të njëjtin mbiemër si i paraardhësi ndonëse mund të mos kenë lidhje me njëri-tjetrin. Pas shumë vitesh Arianit Muho do të largohet nga ky institucion sepse ka mbushur moshën e daljes në pension, për t’u zëvendësuar nga Ylli Muho. Ky i fundit ka mbajtur deri më tani postin e nënkryetarit të Bashkisë Gjirokastër dhe më herët atë të drejtorit të Agjencisë së Shërbimeve Publike. Më poshtë vendimi i bashkisë për shpalljen fitues të Ylli Muhos.