Tag: dropulli

Të krishterët e Libohovës pa një kishë

“Çupreli” dhe “Kalistaja” kanë qenë historikisht dy prej dymbëdhjet lagjeve të Libohovës, ku banonin qytetarë të besimit të krishterë ortodoksë. Edhe sot ka të tillë,...

Po me tabelat ç’kanë?! (Foto)

Teksa lë pas rrugën e Libohovës dhe ndërkohë je në kryqëzimin e Sofratikës, i cili të fut në autostradën Gjirokastër- Kakavijë, të shfaqet para një...