Reshje intensive shiu dhe breshëri në Gjirokastër. Të bllokuara janë4 fshatra në Kurvelesh. Në Gjirokastër shiu i rrëmbyeshëm ka nisur prej orës 07:00 të mëngjesit. Kjo...