Thirrje për ndihmë/ Ja llogaritë bankare për familjet e përmbytura

derviciani 2Ministria e Punëve të Brendshme ka vënë në dispozicion dy numra telefoni dhe disa llogari bankare për të gjithë qytetarët, organizatat dhe përfaqësuesit e biznesit, që në këto ditë të vështira,  duan të ndihmojnë me kontributin e tyre familjet, banesat e të cilave janë dëmtuar nga përmbytjet.

Për të kontribuuar me ndihma materiale, janë në dispozicion numrat e telefonit:

0694109091

0694109092

Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë në ndihmë të familjeve në nevojë, Ministria e Punëve të Brendshme bën publik numrat e llogarive bankare “Bashkë me fëmijët dhe familjet e prekura nga përmbytjet”:

Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek):        AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN ne EUR :              AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN ne USD:               AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Banka Raiffeisen

IBAN ne ALL (Lek):        AL38202110130000000000157945
IBAN ne EUR :              AL85202110130000000001157945
IBAN ne USD:               AL35202110130000000002157945

Banka ProCredit

IBAN ne ALL (Lek):        10-86135000-01

IBAN ne EUR :              10-86135001-02

IBAN ne USD:               10-86135002-03

Banka Kombetare Tregtare

IBAN ne ALL (Lek):AL4420511014328886CLTJCLALLA

IBAN ne EUR :               AL11 2051 1014 3288 86CL TJCF EURA

IBAN ne USD:                AL55 2051 1014 3288 86CL TJCF USDA

Tirana Bank

IBAN ne ALL (Lek):        AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011

IBAN ne EUR                AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012

IBAN ne USD                AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010

IntesaSanPaolo

IBAN ne ALL (Lek):        AL37208110080000002024530701

IBANne EURO   AL10208110080000002024530702

IBAN ne USD    AL80208110080000002024530703

Union Bank

IBAN ne ALL (Lek):        AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413

IBANne EURO               AL40 2141 1209 0111 1009 2525 0221

IBAN ne USD    AL66 2141 1209 0111 1009 2525 0141

Societe Generale Albania

IBAN ne ALL (Lek):        AL86213110130000000000841534

IBANne EURO               AL32213110130000000000841536

IBAN ne USD                AL05213110130000000000841537

Banka credit Agricole

IBAN ne ALL (Lek):        AL38210110120000000000038968

IBANne EURO                    AL21210110120000000000071963

IBAN ne USD                     AL38210110120000000000048280

Banka NBG

IBAN ne ALL (Lek):        AL43901110130022099710000018

IBANne EURO                    AL76901110130022099710016011

IBAN ne USD                     AL20901110130022099710001014

Veneto Banka

11 655 EURO/USD /ALL

IBAN AL84 2041 1017 0000 0000 0001 1655

Banka e Bashkuar e Shqiperise (UBA)

IBAN ne ALL (Lek):        AL60203110032010152011010928

IBANne EURO                    AL71203110032010149011010929

IBAN ne USD                     AL88203110032010140011010929