Libohova në terr, mungon ndriçimi në rrugë

Libohova në terr, mungon ndriçimi në rrugë

Mbrëmë në inboxin e faqes në Facebook të LibohovaOnline mbërriti një mesazh nga një i ri, i cili nuk ka dashur t’i shfaqet emri te ky shkrim. Kuptohet, në një vend të vogël si Libohova për të ruajtur raportet e mira me njerëzit, shpesh herë edhe duhet të heshtësh, pavarësisht problematikës apo cënimit të të […]

Foto Lajm/ Njihuni me Bashkinë Dropull

Foto Lajm/ Njihuni me Bashkinë Dropull

Kjo është Bashkia e Dropullit që do të formohet me ndarjen e re adminstrative dhe territoriale. Dy komunat e Dropullit bashkohen me komunen Pogon, per formuar kështu një bashki të re. Edhe pse komuna e Pogonit është e largët me komunat e Dropullit dhe nuk kanë lidhje fizike mes tyre, pasi për të shkuar në […]

Horoskopi, 22 korrik 2014

Dashi Janë një grup planetësh pozitive që ju japin një mbështetje shumë të fortë e të gjithanshme, kështu mund të konsideroheni me fat në profesion ku mund të merrni edhe promovime të mundshme.   Demi Lumturia duket si e paarritshme por janë pikërisht momentet me miqtë me të afërmit dhe me të dashurit tuaj që […]

Tonight Ilva Tare, në Gjirokastër për “Kronikë në gur” (Video)

Tonight Ilva Tare, në Gjirokastër për “Kronikë në gur”  (Video)

Gjirokastra, e njohur ndryshe si qyteti i gurtë, është stacioni i tretë i ciklit veror “Tonight Ilva Tare”, “Të njohim Shqipërinë”. Një qytet i cili prej 2005 ka statusin e trashëgimisë kulturore, duke u bërë pjesë e UNESCO-s. Ajo është një nga shembujt mbetur në Ballkan të qyteteve tregtare të stilit otoman. Paralelisht me Gjirokastrën […]

Ulni shpejtësinë! Së shpejti policë kartoni nëpër autostrada

Policia e Shtetit ka përforcuar masat e sigurisë në kuadër të sezonit turistik e një prej tyre duket se janë edhe këta policë rrugorë prej kartoni, të ngjitur në shtyllat anash rrugëve, natyrisht pranë një makine gjithashtu prej kartoni. Pritet qe te tille police prej kartoni te vendosen pothuajse ne cdo rruge kryesore. Ideja eshte […]

Momenti i vrasjes së Artan Santos (Video)

Për herë të parë një video e siguruar nga kamerat e vëzhgimit jep të plotë gjithë momentin kur është qëlluar mbi bankierin Artan Santo. Lapsi.al publikon për herë të parë pamjet ekskluzive, të regjistruara nga kjo kamera e sigurisë që tregojnë qartë mënyrën se si është ekzekutuar bankieri Artan Santo, mëngjesit e 26 qershorit. Momentet […]

ILDKP kallëzon penalisht drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Shërbimit Social Gjirokastër

ILDKP kallëzon penalisht drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Shërbimit Social Gjirokastër

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, paraqet  pranë organit të akuzës kallëzimin penal ndaj subjektit deklarues Mite Mejdi, me funksion Drejtor pranë Drejtorisë së Zyrës Rajonale të Shërbimit Social Shtetëror, Gjirokastër.  Sipas ILDKPI, nga verifikimet e kryera rezultoi të jetë në shkelje të nenit 257/a të Kodit Penal. […]

10 qytetet e Shqipërisë ku mund të jetohet më mirë për vitin 2014

Tyler Brûlé gazetar i njohur kanadez dhe themelues i revistë Monocle, kur vendosi para 7 vitesh të klasifikonte 25 qytetet më të mira të planetit hasi në kundërshti të forta. Skeptikët e shumtë e këshillonin të hiqte dorë se ishte një sipërmarrje gjigande dhe kërkonte kohë, shpenzime, njerëz. Por botuesi Tyler në heshtje thirri specialistë kompetentë me famë si arkitektë, artistë, […]