Tag: kakavije

Kakavijë, kapen 80 klandestinë Sirianë

Klandestinët sirianë vijojnë të kapen ne jug te Shqipërisë. Policia e Gjirokastrës ka ndaluar mëngjesin e sotëm 80 klandestinë sirianë që vinin nga Greqia. Burime nga policia...

Kakavijë, hapet Zyra e Informimit Turistik

 Agjensia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me Bashkinë e   Gjirokastrës dhe Bashkinë Janinë, inaguruan sot në pikët kufitare të Kakavijës një zyrë informacioni turistik....