Tag: Libohovaonline.com

Libohova një ditë pas feste

Një natë më parë, në qendër të Libohovës nuk gjeje kollaj vend parkimi. Bizneset, sidomos baret dhe restorantet, kishin punë më shumë se zakonisht. Festa...