Tag: Libohovaonline.com

Vatra zjarri në Jorgucat dhe Andon Poç

Në 24 orët e fundit në rrethin e Gjirokastrës janë lokalizuar dy vatra zjarri, një në fshatin Jorgucat dhe një në Andon Poç. Falë ndërhyrjes...