Tag: libohovaonline

Vatra zjarri në Jorgucat dhe Andon Poç

Në 24 orët e fundit në rrethin e Gjirokastrës janë lokalizuar dy vatra zjarri, një në fshatin Jorgucat dhe një në Andon Poç. Falë ndërhyrjes...

Këto janë 61 bashkitë e reja të Shqipërisë

Reforma administrativo-territoriale, e miratuar të enjten në Kuvend, e përcaktuar si një prioritet kyç i programit qeverisës 2013-2017, synon përmirësimin e cilësisë së shërbimeve publike...

Kadare: Kam sajuar letra dashurie *

Viola Isufaj: Zoti Kadare, jeni shprehur se nuk do të shkruani më letërsi artistike. Në fakt, kjo ka ardhur ngase keni ndier se i keni...