Category: LAJME

Ndarja e re, ja cilat vende pune do shkurtohen

Protestat dhe kundërshtitë për reformën territoriale dhe administrative, ndoshta mund të quhen të justifikuara vetëm për një kategori njerëzish: nëpunësit e bashkive dhe komunave. Me...

Horoskopi, 28 korrik 2014

Dashi Kuadri yjor duket tejet pozitiv në shenjë, pavarësisht nga moria e punëve që duket se po ju mbyt. Do të keni shumë stimuj në...

Fiter Bajrami, dekor festiv në Gjirokastër

Në prag të festës së Fiter Bajramit në qytetin e Gjirokastrës janë vendosur banderola që urojnë besimtarët për këtë festë. Banderolat janë vendosur nga myftinia...

Horoskopi, 27 korrik

Dashi Nuk do të jetë edhe aq e lehtë të merreni njëkohësisht me problemet tuaja private, apo familjare dhe me impenjimet profesionale, për shkak të...