Category: LAJME

Ne shtator nis Censusi per Lazaratin

Census në Lazarat. Ky është plan-projekti që Ministria e Brendshme ka bërë gati për në fshatin e shumëpërfolur, pas operacionit të suksesshëm të forcave blu...

Horoskopi, 29 korrik 2014

Dashi Një kuadër yjor pozitiv duket se vjen në një moment të përshtatshëm për të hedhur një hap vendimtar apo për të filluar një aktivitet...

Myslimanët festojnë Fiter Bajramin

Pas 30 ditëve agjërim, lutje, adhurime, lexim Kur’ani e bamirësi, bësimtarët myslimanë të Shqipërisë dhe mbarë botës festojnë sot Fiter Bajramin. Që në orët e...