Tag: libohova online

Vatra zjarri në Jorgucat dhe Andon Poç

Në 24 orët e fundit në rrethin e Gjirokastrës janë lokalizuar dy vatra zjarri, një në fshatin Jorgucat dhe një në Andon Poç. Falë ndërhyrjes...

Turizmi dhe Gjirokastra

Nga Ornela Memushi Më 2005, Gjirokastra u klasifikua si pjesë e Trashëgimisë Botërore e mbrojtur nga UNESCO dhe që atëherë turizmi në këtë qytet ka...