Tag: libohova online

Tavolina “ViP” në festën e Libohovës

Eshte tashme tradite qe ne festen e pervitshme te Libohoves, krahas qytetareve qe festojne familjarisht apo ne grupe te ndryshme shoqerore, ka edhe nje tavoline...

Libohova një ditë pas feste

Një natë më parë, në qendër të Libohovës nuk gjeje kollaj vend parkimi. Bizneset, sidomos baret dhe restorantet, kishin punë më shumë se zakonisht. Festa...