Tag: libohova online

Albeu: Libohova, perla e Shqipërisë së Jugut

Nën titullin “Libohova, perla e Shqipërisë së jugut”, e nis shkrimin për Libohovën portali i lajmeve Albeu.com Përmes shkrimit paraqitet një historik i shkurtër i Libohovës,...

Turizmi malor shqiptar, surpriza e Mesdheut

Më në fund Shqipëria mund të krenohet edhe me turizmin malor, me ato zona të harruara nga vetë turistët shqiptarë të diskriminuara nga regjimi komunist,...

Po me tabelat ç’kanë?! (Foto)

Teksa lë pas rrugën e Libohovës dhe ndërkohë je në kryqëzimin e Sofratikës, i cili të fut në autostradën Gjirokastër- Kakavijë, të shfaqet para një...