Author: Libohova Online

Horoskopi, 23 korrik 2014

Dashi Nuk do të jetë edhe aq e lehtë të merreni njëkohësisht me problemet tuaja private apo familjare impenjimet profesionale, për shkak të pozicionit kundërshtues...

Foto Lajm/ Njihuni me Bashkinë Dropull

Kjo është Bashkia e Dropullit që do të formohet me ndarjen e re adminstrative dhe territoriale. Dy komunat e Dropullit bashkohen me komunen Pogon, per...

Horoskopi, 22 korrik 2014

Dashi Janë një grup planetësh pozitive që ju japin një mbështetje shumë të fortë e të gjithanshme, kështu mund të konsideroheni me fat në profesion...