Tag: bashkia libohove

Libohova një ditë pas feste

Një natë më parë, në qendër të Libohovës nuk gjeje kollaj vend parkimi. Bizneset, sidomos baret dhe restorantet, kishin punë më shumë se zakonisht. Festa...

Të krishterët e Libohovës pa një kishë

“Çupreli” dhe “Kalistaja” kanë qenë historikisht dy prej dymbëdhjet lagjeve të Libohovës, ku banonin qytetarë të besimit të krishterë ortodoksë. Edhe sot ka të tillë,...