Tag: bashkia libohove

Këto janë 61 bashkitë e reja të Shqipërisë

Reforma administrativo-territoriale, e miratuar të enjten në Kuvend, e përcaktuar si një prioritet kyç i programit qeverisës 2013-2017, synon përmirësimin e cilësisë së shërbimeve publike...

Albeu: Libohova, perla e Shqipërisë së Jugut

Nën titullin “Libohova, perla e Shqipërisë së jugut”, e nis shkrimin për Libohovën portali i lajmeve Albeu.com Përmes shkrimit paraqitet një historik i shkurtër i Libohovës,...

Libohova në reformën territoriale

Nga Osman Buzo Si libohovit shpreh shqetësimin  e ligjshëm për ardhmërinë e qytetit , pas ndarjes së re teritoriale, që ka ndërmarë shteti ynë. Mbështesim...

Dyzet ditë pa Jorgo Malitën

Nga Osman Buzo Në 11 gusht të motit 2013, përveç diellit përvelues, na shoqëroi dhe një gjëndje emocionale me një peshë të rëndë, përcollëm për...