Category: AKTUALITET

Dritë jeshile për Aeroportin e Gjirokastrës?

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto deklaroi se brenda këtij viti mund të arrihet një marrëveshje me koncensionarët e Aeroportit Ndërkombëtar të Rinasit për...