Category: AKTUALITET

Shkatërrimi i Banjave të Bënjës (VIDEO)

Grupi i inspektorëve të ministrisë së Energjetikës dhe të Mjedisit në terren kanë nisur verifikimin në terren të punimeve të hidrocentralit mbi lumin e Langaricës,...

Lazarat, kopshtet e kanabisit mbillen me qepë

Nga Alban Selimi* (Reportazh i gazetës kosovare “Zëri”, në fshatin Lazarat. “Kolumbia e falimentuar e Shqipërisë”. Kështu titullohet reportazhi që mban në kopertinë e përditshmja kosovare...