Category: AKTUALITET

Serbia përkujton Esat Pashë Toptanin

Drejtori i Zyrës për Kosovën Marko Gjuriq ka njoftuar se Serbia sivjet e përkujton Esat Pashë Toptanin. Ai duke folur për këtë përkujtim East Pashën...

Sot dita botërore e të moshuarve

1 Tetori njihet ndryshe si Dita Botërore e të Moshuarve. Çdo vit, tematika e Ditës Botërore të të moshuarve është e ndryshme. Këtë vit në...

Restaurimi i shtëpive muze në Gjirokastër

Asnjë nga shtëpitë muze të Gjirokastrës nuk do të mbetet e dëmtuar. Fasadat e banesave, portat karakteristike, çatitë dhe muret rrethuese po i nënshtrohen restaurimeve...