Author: Libohova Online

Myslimanët festojnë Fiter Bajramin

Pas 30 ditëve agjërim, lutje, adhurime, lexim Kur’ani e bamirësi, bësimtarët myslimanë të Shqipërisë dhe mbarë botës festojnë sot Fiter Bajramin. Që në orët e...

Libohova në reformën territoriale

Nga Osman Buzo Si libohovit shpreh shqetësimin  e ligjshëm për ardhmërinë e qytetit , pas ndarjes së re teritoriale, që ka ndërmarë shteti ynë. Mbështesim...

Ndarja e re, ja cilat vende pune do shkurtohen

Protestat dhe kundërshtitë për reformën territoriale dhe administrative, ndoshta mund të quhen të justifikuara vetëm për një kategori njerëzish: nëpunësit e bashkive dhe komunave. Me...

Horoskopi, 28 korrik 2014

Dashi Kuadri yjor duket tejet pozitiv në shenjë, pavarësisht nga moria e punëve që duket se po ju mbyt. Do të keni shumë stimuj në...

Fiter Bajrami, dekor festiv në Gjirokastër

Në prag të festës së Fiter Bajramit në qytetin e Gjirokastrës janë vendosur banderola që urojnë besimtarët për këtë festë. Banderolat janë vendosur nga myftinia...